Industriële Veiligheid - Utilities
agendaitem

Industriële Veiligheid

Wanneer

30 Jan 2020

Platform

Het Nieuwe Produceren

Organisatie

Heliview

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Er is bij zowel veiligheid als bij onveiligheid altijd sprake van samenhang van meerdere events. Deze aaneenschakeling van gebeurtenissen of beslissingen kunnen legio zijn; er is onvoldoende vakkennis, het ontbreekt aan integriteit, systemen, structuren en processen zijn niet eenduidig of er is sprake van belangenverstrengeling en zijn opdrachten tegenstrijdig. Alles verhoudt zich tot elkaar waarbij zelfs het kleinste – ogenschijnlijk verwaarloosbare – onderdeel een functie heeft in het systeem. Dit maakt iets veilig of juist niet!

In het uitgebreide lezingenprogramma van het jaarcongres Industriële Veiligheid gaan we kijken naar deze Samenhang in Veiligheid.

agendaitem

Industriële Veiligheid

Wanneer

24 Jan 2019

Platform

iMaintain

Organisatie

Heliview

Op donderdag 24 januari 2019 houdt Heliview haar jaarcongres Industriële Veiligheid. Op dit congres staat kennisdeling en interactie centraal. Met de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag biedt dit congres een uitgebreid congresprogramma.

Sprekers

Het thema is ‘Integriteit in Veiligheid’ en onder andere de volgende sprekers zullen dit thema aan de orde stellen:

  • Benno Baksteen, voormalig verkeersvlieger, Safety Culture Expert en Voorzitter van het Adviescollege DEGAS;
  • Harry R. Borsje, senior adviseur Industriële Veiligheid;
  • Oscar Breure, voorzitter van de Vereniging voor Veilig & Gezond Werken (VVGW);
  • Rudolf de Bruijn, director Health & Safety van DAF Trucks NV.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.