StocExpo Europe - Utilities
agendaitem

StocExpo Europe

Wanneer

10 Mar 2020

Platform

Petrochem

Organisatie

Easyfairs

StoxExpo van 26 tot en met 28 maart in Ahoy Rotterdam, is een groot internationaal event voor de tankterminal-industrie. De drie daagse vakbeurs en conferentie staat er om bekend om meer dan 3.500 industrie professionals vanuit zeventig landen te trekken. Deelnemers kunnen er kennis delen, de laatste productontwikkelingen ontdekken en netwerken.

In het conferentieprogramma is onder andere een verkenning opgenomen van de toekomstige vraag naar waterstof en de impact daarvan op de opslagindustrie. Verder krijgt u inzicht in de groei van LNG en de toekomstige rol ervan in de energiemix en kunt u het potentieel van zonne-energieopwekking op de terminal verkennen. Maar u krijgt ook handvatten aangereikt om uw terminal tegen cybercriminelen te beschermen. Meer informatie is te vinden op www.stocexpo.com

agendaitem

StocExpo Europe

Wanneer

28 Mar 2017

Platform

Organisatie

EasyFairs

Elk jaar brengt StocExpo Europa de top terminals, handelaren, oliemaatschappijen, analisten en experts uit de hele wereld bij elkaar. Dit jaarzal het evenement zich richten op het samenbrengen van de professionals uit de industrie om best practices te delen en van elkaar te leren door middel van rondetafelsessies en debatten met meerdere sprekers.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.