Vakbeurs Industrial Heat & Power 2019 - Utilities
agendaitem

Vakbeurs Industrial Heat & Power 2019

Wanneer

8 Oct 2019

Platform

Utilities

Organisatie

54 Events

Industrial Heat & Power (of kortweg: IH&P) is een kennisplatform en jaarlijkse vakbeurs in het kader van de industriële energievoorziening. Een trefpunt voor professionals die praktische en bedrijfseconomisch haalbare oplossingen bieden, óf daar juist naar zoeken.

In 2050 moet de industrie circulair zijn en mag deze vrijwel geen broeikasgassen meer uitstoten. In 2030 moet zij 49 procent minder CO2 uitstoten dan in 1990. Om dit te halen, stelt de overheid maatregelen verplicht. Op IH&P: oplossingen en adviezen waarmee men verder kan.

Bedrijven met een CO2-uitstoot groter dan tien kiloton moeten reductieplannen maken. Kleinere bedrijven moeten vanaf 2020 melding maken van de maatregelen die zij hebben genomen. Voor maatregelen met een korte terugverdientijd geldt verplichte implementatie.

Van de bewezen oplossingen is een deel nog niet rendabel. Daarvoor zijn veelal subsidies beschikbaar. Welke zijn dit en hoe werkt een aanvraag? Maar ook: veel oplossingen zijn wél bedrijfseconomisch haalbaar. Welke zijn dát en hoe kunnen deze worden geïntegreerd?

Welke verplichtingen heeft u? Welke maatregelen moet u nemen? Hoe passen uw eerste stappen in een meer allesomvattende roadmap voor een proces, plant of site – op weg naar de doelstellingen van 2030 en 2050? Wat kunt u leren van collega’s, leveranciers en adviseurs?

Op IH&P krijgt men eerlijk antwoord op al uw vragen en voor professioneel betrokkenen bij proces- en energieoptimalisatie is deze vakbeurs dan ook zeker de moeite van het bezoeken waard. Inclusief uiteraard, het kennisprogramma, met daarin alle relevante thema’s in de sector.

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.