Energy Matters en Industrial Energy Experts bundelen krachten - Utilities
nieuws

Energy Matters en Industrial Energy Experts bundelen krachten

Publicatie

3 jan 2018

Categorie

Utilities

Soort

nieuws

Tags

BlueTerra, Energy Matters, IEE, Industrial Energy Experts

Energy Matters en Industrial Energy Experts zijn gefuseerd tot BlueTerra Energy Experts. Met deze fusie wil BlueTerra zich ontplooien tot het grootste specialistische en onafhankelijke energieadviesbureau voor de industrie en grootzakelijke markt. Het bedrijfsleven staat komende decennia voor grote uitdagingen: verbeteren van de energie-efficiency én vergaande verduurzaming.

Op Europees en nationaal niveau worden de afspraken minder vrijblijvend; ook willen bedrijven veelal uit eigen beweging deze transitie inzetten. Met de bundeling van kennis en ervaring biedt BlueTerra Energy Experts een compleet pakket van diensten, variërend van strategische studies, projecten uitwerken en begeleiden en het implementeren van energiemanagementtrajecten.

De gebundelde organisatie kan bogen op dertig jaar projectervaring en loopt voorop als het gaat om thema’s als elektrificatie van de industrie, energiemarktmodellen, ISO 50001, hernieuwbare energie, smart grids en CO2-afvang en -benutting. Hiermee wil BlueTerra een leidende rol spelen bij het CO2-neutraal maken van het gehele Nederlandse bedrijfsleven.

Bron: BlueTerra

Industrielinqs 3, 2022

31 mei 2022

nieuws

Ørsted en TotalEnergies schrijven in op windpark Hollandse Kust West