Energy Platform: beurs, innovatie- en kenniscentrum - Utilities
nieuws

Energy Platform: beurs, innovatie- en kenniscentrum

Publicatie

4 nov 2016

Categorie

Utilities

Soort

nieuws

Tags

De on- en offshore markt heeft de komende jaren een aantal grote uitdagingen waar Energy Platform op inspeelt. Zo beschikt Nederland over veel kennis op het gebied van de Gas, Wind en Olie industrie. Hierin zijn samenwerkingen cruciaal om nieuwe technologieën en innovaties te ontwikkelen om zo de energiemarkt te versterken.

 

Omvangrijk kennisprogramma

Het kennisprogramma tijdens Energy Platform in Hardenberg bestaat uit seminars, panel discussies en een start-up stage verzorgd door partner iTanks. Verspreid over de beursdagen zijn er in totaal 19 sessies met onder meer sprekers van Siemens, Tebodin, Groningen Seaports en Energy Academy. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: duurzaamheid, LNG, HR-problematiek, wet & regelgeving, de uitdagingen van de markt, innovaties in onderhoud en health & safety.

 

Extra exposure met een standruimte

Om producten en innovaties uit de on- en offshore markt extra te belichten, biedt Energy Platform bedrijven uit de branche de mogelijkheid om een standruimte af te nemen. Gedurende de drie dagen kunnen zij hier individueel of met partners hun product, dienst, innovatie of totaaloplossing aan de beslissers van de markt laten zien. In totaal zijn er voor de eerste editie van Energy Platform vijftig deelnemers met een stand.

 

Toekomst van Nederland

In Hardenberg gaat Tebodin Bilfinger samen met een drietal partners een LNG Expertise plein opzetten, waarbij zij de toekomst van Nederland met LNG laten zien. Verder zal er een beursstraat zijn met deelnemers die de nieuwste innovaties omtrent corrosie preventie presenteren. En grote spelers uit de markt laten zien welke innovaties zij steunen in de markt. Uiteraard zijn er ook bedrijven die individueel een productpresentatie geven.

 

Energy Platform in Evenementenhal Hardenberg is op 31 mei en 2 juni te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Op 1 juni zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Industrielinqs 3, 2022

31 mei 2022

nieuws

Ørsted en TotalEnergies schrijven in op windpark Hollandse Kust West

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.