Gasunie en Tebodin tekenen raamwerkovereenkomst - Utilities
nieuws

Gasunie en Tebodin tekenen raamwerkovereenkomst

Publicatie

4 jan 2015

Categorie

Utilities

Soort

nieuws

Tags

Gasunie

Gasunie is één van Tebodins belangrijkste klanten in Nederland, waarmee een langdurige samenwerking bestaat; het advies- en ingenieursbureau werkt al meer dan 40 jaar voor Gasunie en heeft vele projecten succesvol afgerond. Vooral in de afgelopen elf jaar is een aantal grote projecten gerealiseerd, zoals compressorstation Grijpskerk in Groningen.

Een belangrijk project onder de raamwerkovereenkomst is het GNIP project (Gasunie Network Improvement Programme). Tot 2030 gaat Gasunie onderdelen van het regionale gastransportnet renoveren. Landelijk betreft dit ongeveer duizend gasontvangststations (GOSsen), 2800 afsluiterschema’s en 80 meet- en regelstations. Deze onderdelen naderen het einde van hun technische levensduur en worden gerenoveerd om ook in de toekomst te voldoen aan de standaarden op het gebied van veiligheid en transportzekerheid.

Gasunie heeft een bewuste keuze gemaakt om meerdere partners in de arm te nemen om de engineering werkzaamheden snel te realiseren, met behoud van de hoogste kwaliteit. Tebodin is geselecteerd op basis van haar jarenlange ervaring en referenties in de olie- en gassector.

Industrielinqs 3, 2022

31 mei 2022

nieuws

Ørsted en TotalEnergies schrijven in op windpark Hollandse Kust West