Hansa Green Tour Start-up Challenge geopend - Utilities
nieuws

Hansa Green Tour Start-up Challenge geopend

Publicatie

18 apr 2018

Categorie

Utilities

Soort

nieuws

Tags

Eneco, Hansa green tour, Mitsubishi

De jaarlijkse netwerktour voor duurzaamheidsprofessionals Hansa Green Tour stelt een gratis ticket beschikbaar voor start-ups die kunnen bijdragen aan versnelling van de energietransitie. De winnaar van de prijsvraag kan zijn idee pitchen in Duitsland en Denemarken.

Van 5 – 9 juni 2018 vindt de 9e editie van de Hansa Green Tour plaats, de jaarlijkse internationale netwerktour voor duurzaamheidsprofessionals van Nederland naar Duitsland en Denemarken. Ook deze 9e editie rijden we weer met elektrische en/of alternatief aangedreven voertuigen (bijv. waterstof of groengas) langs diverse interessante duurzame initiatieven en netwerkbijeenkomsten in de ‘Hansa’ regio in Noordwest Europa.

De start is dit jaar op dinsdagavond in Amsterdam met een kickoff netwerkdiner. Woensdag 6 juni vertrekken we voor een route via Groningen, Bremen, Hamburg en Jardelund naar de eindbestemming het duurzame Deense eiland Æro. Onderweg bezoeken weonder andere het Blue Skies Festival in Groningen, de grootste batterij van Europa gebouwd door Eneco in samenwerking met Mitsubishi, rijden we met de nieuwste elektrische auto’s en krijgen we een rondleiding op de nieuwe elektrische veerboot van Æro.

Groene Zaken Deal

We zijn op zoek naar start-ups, jonge en innovatieve bedrijven met concrete producten of diensten die kunnen bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en die zaken willen doen in Duitsland en Denemarken.

Hansa Green Tour stelt in samenwerking met Groene Zaken 1 gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour beschikbaar voor het beste idee, product of dienst. De winnaar krijgt een gratis ticket voor deelname aan de Hansa Green Tour 2018 én de mogelijkheid om dit idee, product of dienst kort te presenteren op de netwerkwerkavond in Duitsland en Denemarken. Vorig jaar (2017) was IBIS Power de winnaar van de Hansa Green Tour Start-up Challenge, wie wordt het dit jaar?

Motiveer jouw deelname aan deze prijsvraag en geef aan waarom jij denkt dat jouw product of dienst kan bijdragen aan het versnellen van de energietransitie en de samenwerking in de Hansa regio en wat je nodig hebt om jouw product of dienst succesvol aan te kunnen bieden in Duitsland en Denemarken. Je kunt jouw motivatie mailen naar info@hansagreentour.com

 

 

Industrielinqs 3, 2022

31 mei 2022

nieuws

Ørsted en TotalEnergies schrijven in op windpark Hollandse Kust West