Joulz sluit zonnepanelen AAN - Utilities
nieuws

Joulz sluit zonnepanelen AAN

Publicatie

12 sep 2019

Categorie

Utilities

Soort

nieuws

Tags

Duurzame energie opwekken met zonnepanelen: daar zeg jij ja tegen. Je staat vast te popelen om te starten met je zonproject en je hebt al kennis opgedaan over zonnepanelen.

Waarschijnlijk heb je ook al iets gelezen over de SDE-subsidie. Maar het hele project regelen en aansluiten op het net, dát is niet echt je expertise. Met Joulz Solar Services helpen wij je bij de aansluiting van jouw zonnepark. Wij bieden je complete ontzorging, inclusief het huren van je totale installatie.

Het gaat verder dan alleen het huren van jouw middenspanningsinstallatie. Je kunt ook de huur van de zonnepanelen in het totaalpakket opnemen. Zo spreid je de investering, profiteer je van subsidies en natuurlijk van je zelf opgewekte energie! Wij regelen de rest. Het aanleg, beheer en onderhoud volgens de hoogste normen.

Wil je nog meer zekerheid? De basisontzorging kun je flexibel uitbreiden met extra opties. Heb je hulp nodig bij het subsidietraject? Geen probleem, kunnen wij regelen. En hoe zit het met de bruto productiemeter voor de slimme registratie van je eigen opwek? Heb je dat al geregeld? Geen zorgen. Ook dat kunnen wij voor je in gang zetten.

Op die manier komt jouw zonproject ineens heel dichtbij. Joulz helpt je graag bij de financiële kant van je zonproject en neemt tijdelijk de regierol op zich.

Wil je meer informatie? Kijk op joulz.nl/solar of bel met 088 896 33 93.

Industrielinqs 3, 2022

31 mei 2022

nieuws

Ørsted en TotalEnergies schrijven in op windpark Hollandse Kust West

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.