Archief Partners - Utilities

Kiwa: Partner for Progress in duurzame energie

Onze energievoorziening moet de komende jaren worden klaargestoomd voor nieuwe energiestromen, afkomstig uit duurzame bronnen en decentraal opgewekt in wisselende hoeveelheden. De leveringszekerheid van energie kan alleen gegarandeerd worden als de veiligheid en betrouwbaarheid van de opslag en distributie gewaarborgd zijn. Of het daarbij nou gaat om nieuwe vormen van energieopwekking met bijvoorbeeld waterstof of de opslag van zonne- en windenergie.

De transitie naar duurzame, flexibele energiesystemen en opslagmogelijkheden vraagt om een partner die thuis is in het volledige spectrum van energievoorziening. Als internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen is Kiwa Technology die partner. Vanuit de gasindustrie hebben wij afgelopen decennia uitgebreide kennis en expertise opgebouwd die intussen inzetbaar is in de gehele energie- en watersector. We ondersteunen onze klanten met onderzoek, advies, engineering, certificering, training en productontwikkeling.

Meer weten over de energietransitie en toegevoegde waarde die Kiwa daarbij kan bieden? Bekijk onze themapagina over de energietransitie in Nederland.

Chemelot is ontworpen vanuit één centrale gedachte: het samenbrengen van kennis en vaardigheden die normaliter alleen toebehoren aan grote organisaties, en deze toepassen binnen een flexibele community van kleine en grote chemische bedrijven, die de kijk op de chemische industrie ingrijpend verandert. Diverse bedrijven hebben hier een succesvolle en innovatie-gedreven chemie- en materialencommunity van Nederland tot stand gebracht. Dit gebeurt in een omgeving waar gelijkgestemde bedrijven van elke leeftijd en omvang profiteren van gedeelde kennis, korte afstanden, uitstekende faciliteiten en open innovatie om de ontwikkeling van nieuwe producten en producttoepassingen te versnellen.

 

Bezoekadres:
Urmonderbaan 22
Center Court (Level 1)
6167 RD Sittard-Geleen
T. +31464763019

BASF is wereldwijd de nummer 1 in chemie – The Chemical Company. We ondersteunen onze klanten in vrijwel alle sectoren om succesvoller te zijn. Met hoogwaardige producten en intelligente oplossingen spelen we een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op globale uitdagingen zoals klimaat bescherming, energie-efficiency, voeding en mobiliteit.

BASF Nederland BV is in korte tijd sterk gegroeid. Met hoofdzetel in Arnhem en vestigingen in De Meern, Maastricht, Nijehaske en Oosterhout telt het bedrijf inmiddels zo’n 740 medewerkers. De activiteiten lopen uiteen van de productie van katalysatoren en bindmiddelen tot de verkoop van producten voor de bouwindustrie.

 

Postbus 1019
6801 MC Arnhem
+31(0)26 371 71 71
info@basf.com