Masters of Industry: Blockchain - Utilities
platform-event

Masters of Industry: Blockchain

Wanneer

30 mei 2018

Locatie

Organisatie

Industrielinqs pers en platform en Hogeschool Utrecht

SCHRIJF NU IN!

Woensdag 30 mei vindt in het Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht een Masters of Industry bijeenkomst plaats over Blockchain.

Blockchain-platforms bieden een omgeving waarin je gegevens veilig kunt opslaan. Omdat de gegevens niet te ‘hacken’ zijn, is er niemand nodig om ze te bewaken. En er is straks één bron van waarheid waar de hele keten van profiteert. Minder administratielast, minder schakels en eenvoudigere betalingsconstructies.

Digitalisering is steeds meer een onderscheidende factor voor organisaties in de industrie. Blockchain is één van de technologieën die ons daarbij verder kan helpen. Maar wat is het precies en is het een technologie die inderdaad voor een grote verandering kan zorgen? Welke problemen kunnen we ermee oplossen? Of is het een hype die vanzelf weer overvliegt?

Tijdens deze Masters of Industry wordt u door Peter Nobels (Sogeti) en Wout Hofman (TNO) bijgepraat over de kansen en mogelijkheden van blockchain in diverse (industriële) werkvelden. Wat gaat ú in de toekomst doen met deze technologie?

Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u op www.mastersofindustry.nl.

Catelijne Klaver, Eventmanager / projectcoördinator

catelijne@industrielinqs.nl 020 31 22 089

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.