Masters of Industry: Industrial Internet of Things (IIoT) - Utilities
platform-event

Masters of Industry: Industrial Internet of Things (IIoT)

Wanneer

22 Nov 2018

Locatie

Organisatie

Industrielinqs pers en platform en Endress+Hauser

SCHRIJF NU IN!

Donderdag 22 november vindt bij Endress+Hauser in Naarden een Masters of Industry bijeenkomst plaats over Industrial Internet of Things (IIoT).

In de vierde industriële revolutie is alles met alles verbonden. Dat dit een positieve bijdrage kan leveren aan het optimaliseren van processen, begrijpen we. Maar de grote vraag is natuurlijk: hoe? Hoe maken we optimaal gebruik van het Industrial Internet of Things (IIoT)? Hoe kan automatisering helpen om zowel de bedrijfsvoering als de winstgevendheid te verbeteren?

Tijdens deze Masters of Industry kijken we ook naar de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’: hoe zit het met de data security en privacy? Er zijn nu nog veel bedrijven die de kansen die IIoT biedt, laten liggen. Zonde! Na deze Masters of Industry, die wordt gehouden op donderdag 22 november bij en in samenwerking met Endress+Hauser in Naarden, heeft u mogelijk voldoende inspiratie en praktische handvaten om ermee aan de slag te gaan.

Met presentaties van Jaap Westeneng (Endress+Hauser), Hans Sintemaartensdijk (Tata Steel IJmuiden) en een kijkje in de Endress+Hauser Experience Room en de kalibratie-installatie.

Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u op www.mastersofindustry.nl.

Catelijne Klaver, Eventmanager / projectcoördinator

catelijne@industrielinqs.nl 020 31 22 089

Wellicht vindt u deze events ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.