Platform - Utilities

Utilities platform

Het Utilities Platform brengt experts, gebruikers en leveranciers van producten en diensten bijeen om bij te dragen aan transparante informatievoorziening voor de energiegrootverbruikers. Het belicht op een journalistieke en onafhankelijke manier innovaties, behandelt actuele onderwerpen en inspireert.

Het Utilities Platform bereikt zijn doelgroep via het vakblad Industrielinqs (elf keer per jaar), de website Utilities.nl, de website Watervisie en via diverse congressen (European Industry and Energy Summit, Watervisie Congres, Deltavisie, Eemsdeltavisie).

Industrielinqs magazine

Industrielinqs magazine richt zich op de procesindustrie, energiesector en onderlinge infrastructuur. Met het magazine verbinden we industriële ketens zodat ze van elkaar kunnen leren. Belangrijke thema´s zijn: innovatie, energietransitie, onderhoud en veiligheid.

European Industry and Energy Summit

De Europese procesindustrie en energiesector zijn medeverantwoordelijk voor het veroorzaken van de klimaatverandering. Maar aan de andere kant kunnen zij ook een belangrijke bijdrage leveren aan het bieden van oplossingen. De European Industry and Energy Summit streeft ernaar ideeën, technologie, plannen & projecten te stimuleren om deze uitdaging aan te gaan door alle relevante partijen en expertise uit heel Europa samen te brengen.