Shell neemt aanbieder van oplaadpunten over - Utilities
nieuws

Shell neemt aanbieder van oplaadpunten over

Publicatie

13 okt 2017

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

Shell neemt het in Amsterdam gevestigde NewMotion over, een van Europa’s grootste aanbieders van elektrische oplaadpunten.

‘Kijkend naar mobiliteit zien we nieuwe technologieën samenkomen met traditionele brandstoffen’, zegt Matthew Tipper, Vice President New Fuels bij Shell. De combinatie biedt klanten volgens Tipper meer flexibiliteit bij het opladen van hun elektrische voertuig, thuis en op het werk. ‘Samen met de installatie van snellaadpalen op onze tankstations ontwikkelen we zo een breed aanbod dat nodig is om het succes van elektrische voertuigen voort te zetten.’

NewMotion heeft momenteel meer dan 30.000 elektrische laadpunten bij mensen thuis en bij bedrijven in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast heeft de aanbieder inmiddels meer dan 100.000 laadpassen uitgegeven. Deze laadpas biedt toegang tot een netwerk van 50.000 openbare oplaadpunten in 25 Europese landen. NewMotion gaat als dochteronderneming van Shell onveranderd door op de ingeslagen weg. Beide partijen werken samen om de diensten en producten van het bedrijf verder te ontwikkelen en te optimaliseren.

Bron: Shell

Industrielinqs 3, 2022

31 mei 2022

nieuws

Ørsted en TotalEnergies schrijven in op windpark Hollandse Kust West

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.