Stem nu op de Plant Manager of the Year 2017 - Utilities
nieuws

Stem nu op de Plant Manager of the Year 2017

Publicatie

31 mei 2017

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

Plant Manager of the Year

Wie wint dit jaar de prestigieuze titel Plant Manager of the Year 2017? Wordt het Emre Kaya site director bij Organik Kimya, Henk Veldink, site manager Pernis bij Hexion of Roelof van Wijk, site director bij Avebe in Foxhol? Stem nu!

U kunt uw stem tot en met 8 juni 15.00 uur via deze website uitbrengen. De internetstemmen tellen voor 20 procent mee. Daarnaast mogen ook de bezoekers van het congres Deltavisie hun stem uitbrengen (telt ook voor 20 procent) en een vakkundige jury geeft 60 procent van de punten weg. Op 8 juni maken wij de winnaar tijdens Deltavisie bekend.

Emre Kaya (Organik Kimya)

Bij chemiebedrijf Organik Kimya heeft site director Emre Kaya de afgelopen jaren met zijn team een enorme vooruitgang geboekt. Op het gebied van veiligheid, productiviteit, klanttevredenheid en medewerkertevredenheid zijn flinke stappen gezet.

Als Kaya de verkiezing wint, wil hij zich sterk maken voor duurzame groei. ‘Bij groei moet je rekening houden met alle aspecten in het bedrijf. Je kan niet alleen maar zeggen dat je vijftig procent meer wilt produceren. Je moet nadenken over investeringen, veiligheid, het milieu, de leveringsketen, tevredenheid van het personeel en investeren in human capital. Voor groei heb je iedereen uit je bedrijf nodig.’
Lees hier een interview met Emre Kaya.

Henk Veldink (Hexion)

Henk Veldink is de sitemanager van Hexion en wil iedereen in het bedrijf betrekken bij het proces om te verbeteren. In Pernis heeft het bedrijf een plant met vijf fabrieken die specialty chemicals produceren, zoals harsen en coatings. Veldink leidt de epoxy- en coatingsdivisie.

Als Veldink de Plant Manager of the Year verkiezing wint, wil hij zich sterk maken om het beeld van de chemie in Nederland positiever te maken. ‘In Nederland wordt af en toe gedacht dat chemie alleen maar vervelend en slecht is, terwijl we zoveel mooie dingen doen en bereiken en heel belangrijk zijn voor de Nederlandse economie en samenleving.’
Lees hier een interview met Henk Veldink.

Roelof van Wijk (Avebe)

Roelof van Wijk is locatiemanager van Avebe in Foxhol. Met zijn team heeft hij deze locatie weer op de kaart weten te zetten nadat het zelfs op de nominatie had gestaan om te worden gesloten. Een tijd lang is er daardoor minder in de locatie geïnvesteerd, was er minder aandacht vanuit het hoofdkantoor en was het bedrijf erg naar binnen gericht.

Als Van Wijk de nieuwe Plant Manager of the Year wordt dan wil hij zich sterk maken voor relatiebeheer met omwonenden. ‘De maatschappij is tegenwoordig zo open dat je je buren goed moet betrekken in je plannen, je ontwikkelingen en alles wat speelt.
Lees hier een interview met Roelof van Wijk.

De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van het Petrochem Platform, de VNCI en Votob in samenwerking met Deltalinqs en het Havenbedrijf Rotterdam. De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen.

Industrielinqs 3, 2022

31 mei 2022

nieuws

Ørsted en TotalEnergies schrijven in op windpark Hollandse Kust West